АКТУАЛЬНО

Під час мітингу в Коломиї духовенство закликало до молитви та діяти лише у правовому полі

Вівторок, 10 грудня 2013, 12:39
8 грудня у Коломиї провели черговий мітинг на підтримку людей, які стоять на Майдані Незалежності в Києві. Як і в попередні дні, коломиян закликали до молитви священики Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ.

Духовенство закликало винятково до мирних і правових дій у ситуації, що склалася в Україні. Благословення для громади міста передав Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії владика Василь (Івасюк), який перебував з душпастирським візитом у Делятині.

Опісля владика Василь узяв участь у багатотисячному мітингу, який провели в Івано-Франківську. Архиєрей звернувся до присутніх із словом солідарності до мітингувальників. “Разом, духовенство і вірні, об’єднавшись у молитві на майдані Івано-Франківська, духовно перенеслися на Євромайдан у Києві”, - сказав єпископ. Далі єпископ процитував слова Лесі Українки: “Слово, моя ти єдиная зброє”.

Духовенство Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, духовенство УАПЦ та УПЦ (КП) спільно молилися за мирне вирішення протестних акцій.

фото

о. Василь Перцович, прес-секретар
Коломийсько-Чернівецької  єпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next