АКТУАЛЬНО

Під час відкриття Різдвяної ялинки у Львові пластуни передадуть місту Вифлеємський вогонь миру

Середа, 13 грудня 2017, 16:47
Свято відкриття Різдвяної ялинки у Львові планують провести у неділю, 17 грудня. «Кожен охочий може взяти участь у заході. Цього року передача вогника планується в супроводі хору «Дударик». Сім’я міського голови отримає вогник на сцені, а пізніше він розійдеться серед мешканців», – розповів голова Пласту у Львові Матвій Дух.

«Вифлеємський вогонь завжди був передвісником свят, затишку і всього теплого, з чим асоціюється Різдво. Ми хочемо, щоб цей символ миру осягнув якомога більше помешкань. Пластуни щорічно беруть на себе роль тих, хто приносить його до хат львів’ян», – додав він.

За словами керівника організації, скаути принесуть Вифлеємський вогонь миру також у сиротинці, інтернати та церкви міста.

У рамках передсвяткових традицій пластуни планують зустріч з польськими харцерами на кордоні з Польщею. Захід відбудеться 21 грудня. Також готують багато сюрпризів на Миколая для дітлахів з дитячих будинків всієї області.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next