АКТУАЛЬНО

Під час зустрічі Митрополита Василія із деканами говорили про прощу до Зарваниці

Середа, 26 червня 2013, 03:30
25 червня 2013 року в єпархіальному управлінні відбулася зустріч владики Василя (Семенюка), Митрополита Тернопільсько-Зборівського, з отцями-деканами Бучацької єпархії УГКЦ.

Обговорювалося питання підготовки до всеукраїнської прощі до Марійського духовного центру «Зарваниця», яка відбудеться 13-14 липня, та допомоги й участі в ній духовенства Бучацької єпархії.

Митрополит Василь наголосив: «Дорогі отці, навчайте людей, що це не екскурсія Зарваницею, щоб подивитися, які гарні куполи, архітектура тощо. Важливо пояснити людям, що це відпустове святе місце, і роз’яснити, що таке відпуст. Найголовніше, щоб прочани висповідалися і прийняли Євхаристійного Христа».

Крім того, владика ділився досвідом та здобутками духовної праці на Східній Україні, зокрема на Хмельниччині, в Кам’янці-Подільському.  

Повідомила с. Марія Кузь

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next