АКТУАЛЬНО

Підприємці ознайомилися із соціальними проєктами Марійського духовного центру «Зарваниця»

Понеділок, 24 лютого 2020, 12:22
22 лютого Марійський духовний центр «Зарваниця» відвідали активні жителі Озернянської об’єднаної територіальної громади, що поблизу Тернополя.

Гості мали бажання не лише духовного збагатитися, а й ознайомитися з діяльністю соціальних підприємств та різними цікавими проєктами, які діють з ініціативи Марійського духовного центру «Зарваниця». Таку поїздку організував сотрудник церкви Пресвятої Трійці с. Озерна о. Іван Лобур з благословення пароха храму о. Івана Колодія.

Спочатку з гостями зустрівся архиєпископ і  митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк. Митрополит побажав озернянським підприємцям наснаги в невтомній праці на благо України та уділив архиєрейське благословення. Паломники відвідали святині Марійського духовного центру, ознайомилися з історію відпустового місця.

Після цього підприємці оглянули соціальні підприємства, які діють при МДЦ «Зарваниця», відвідали цехи з виготовлення пелет і виробництва напівфабрикатів. Також ректор Марійського духовного центру о. м. Володимир Фірман провів гостям цікаву лекцію, під час якої детальніше презентував усі соціальні ініціативи, розповів про мету створення таких підприємств і поділився новими ідеями. Зі свого боку, фермери та підприємці с. Озерна ділилися  своїм  успішним досвідом ведення бізнесу. На завершення гості відвідали заняття в художній студії «Натхнення Зарваниці», яке для місцевих дітей проводила художниця Христина Бочан, та ознайомилися з новою технікою малювання – аерографією.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next