АКТУАЛЬНО

Паломники з Баварії відвідали Зарваницю

Понеділок, 06 травня 2019, 12:26
3 травня 2019 року в рамках подорожі Україною до Марійського духовного центру «Зарваниця» завітали прочани із Баварії (Німеччина). Духовне паломництво організував і очолив духівник групи Архимандрит Андреас Абрагам Тієрмаєр.

Іноземні гості відвідали собор Зарваницької Матері Божої, підземну церкву Пресвятої Трійці, храм Копії хатини Матері Божої, Хресну дорогу та унікальний комплекс «Український Єрусалим», крім того ознайомилися з будівництвом Католицького багатофункціонального навчально-освітнього центру.

Опісля іноземці ознайомилися з роботою Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, а також із соціальними проектами, які діють на базі Марійського духовного центру. Після презентації гості побували на деяких підприємствах, вони відвідали ТОВ «Агроком», яке займається розливом мінеральної води, стоматологічний кабінет «Усмішка» та цех з виготовлення напівфабрикатів.

Метою поїздки є знайомство закордонних гостей з церковним життям та різноманіттям християнських конфесій у нашій країні. Окрім Зарваниці паломники відвідали Тернопіль і Львів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next