АКТУАЛЬНО

Паломники з Волині побували у Зарваниці

Четвер, 04 жовтня 2018, 11:17
Уже не вперше паломники з Рожища Луцького екзархату УГКЦ на чолі з отцем Сергієм Василівим, настоятелем парафії Святого Івана Богослова, здійснили паломництво до українського Люрда, чудотворного місця в Тернопільській області – с. Зарваниці.

Цьогорічна проща відбулася 29 вересня та мала молитовний намір за мир в Україні та за українські сім’ї та їх збереження. Близько 50 прочан, серед яких і маленькі діти та люди поважного віку, незважаючи на труднощі й терпіння в дорозі, прибули до Зарваниці, де взяли участь у Божественній Літургії, пройшли Хресною дорогою Ісуса, помолилися в місці, де нині знаходиться копія споруд зі Святої Землі, Українського Єрусалима, скупалися в купелі Святої Анни та в гарячій молитві приклонилися перед чудотворною іконою Матері Божої Зарваницької в парафіяльній церкві Пресвятої Трійці.

Волинські паломники вдячні Богові за можливість побувати у Зарваниці, яка є «джерелом Божої ласки, духовною пристанню для багатьох людей, де через заступництво Пресвятої Богородиці, джерельна вода омиває і зцілює тіло й душу паломників. Це місце по-особливому намолене. Не одна людина віднайшла тут свій душевний мир і спокій, застановилася змінити життя, зцілилася…» - каже учасниця прощі Христина Василів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next