АКТУАЛЬНО

Паломники з Волині відвідали святині Крехова та Жовкви

П'ятниця, 08 вересня 2017, 11:25
2 вересня паломники з Рожищенського району Луцького екзархату відвідали Крехів та Жовкву. Паломництво відбулося з парафії Святого апостола Івана Богослова у Рожищі. Перша зупинка – мальовниче село Крехів на Львівщині та древні мури монастиря Святого Миколая отців василіан, який оберігав селян у часи війн та навал, дарував душевний спокій.

Паломники мали змогу взяти участь у Службі Божій в храмі Преображення Господа Ісуса Христа та зі щирою молитвою приклонитися до чудотворних ікон Крехівської Божої Матері та Миколая Чудотворця. Після звершення Літургії паломники відвідали перший монастир, який був побудований у скелях. Там учасники подорожі дізналися, яким було монаше життя близько 400 років тому та набрали води з цілющого джерела.

Зворотній шлях паломників пролягав через старовинне містечко Жовква. Прочани відвідали церкву Пресвятого Серця Христового при монастирі Різдва Христового отців василіан. Там всі мали нагоди помолитися до мощів святого мученика IV ст. Партенія. Після короткої молитви сповнені душевних сил і легкої фізичної втоми паломники відправилися додому, на Волинь.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.lutsk-ugcc.org.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next