АКТУАЛЬНО

«Дотримуймося приписів влади, аби покінчити з цією пандемією», – Папа Франциск

Середа, 14 жовтня 2020, 15:23
Під час чергової загальної аудієнції, у якій забракло одного із суттєвих елементів таких зустрічей, Папа нагадав про важливість дотримання соціальної дистанції в період пандемії.
Фото: VaticanNews Фото: VaticanNews

Наприкінці загальної аудієнції в середу, 14 жовтня 2020 року, перед тим як уділити своє апостольське благословення, Папа Франциск попросив пробачення в паломників. «Я б хотів, як роблю це зазвичай, зійти та наблизитися до вас, аби привітатися, але згідно з новими приписами краще дотримуватися дистанції», – сказав він, пояснивши, що тепер усі сидять на потрібній відстані, як це повинно бути, натомість коли він наближається, усі збігаються та скупчуються, через що зростає загроза заразитися.

«Тож якщо кожен носитиме маску, зберігаючи дистанцію, зможемо й надалі проводити аудієнції. Вибачте мені, що сьогодні вітаюся здалеку, але я думаю, що коли ми всі, як добрі громадяни, виконуватимемо приписи влади, це допоможе покінчити з цією пандемією», – підсумував Святіший Отець.

Джерело: VaticanNews

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next