АКТУАЛЬНО

Папа Франциск приєднується до заклику Генерального секретаря ООН про пасхальне перемир'я

Четвер, 21 квітня 2022, 20:35
10 квітня 2022 року, у Вербну неділю, Папа Франциск звернувся з закликом про великоднє перемир’я, щоб досягнути миру. Святий Престол і Святіший Отець приєднуються до заклику про перемир’я, який Генеральний секретар ООН п. Антоніо Гутеррес, за погодженням з Главою Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом, зробив 19 квітня цього року з нагоди святкування Великодніх свят за юліанським календарем, 24 квітня.

Про це повідомляє пресслужба Святого Престолу.

«Усвідомлюючи, що для Бога немає нічого неможливого, вони звертаються до Господа про те, щоб було евакуйоване населення, яке опинилося в пастці у зонах бойових дій, та щоб якнайшвидше відновився мир, і просять тих, хто несе відповідальність за нації, почути крик людей про мир», – йдеться у комунікаті.

Пригадуємо, що 19 квітня Генеральний секретар ООН Антоніо Гутерреш зателефонував Блаженнішому Святославові, щоб повідомити його про свій заклик до пасхального припинення вогню в Україні.

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next