АКТУАЛЬНО

Папа Франциск прийняв на аудієнції Апостольського нунція в Україні

Четвер, 02 вересня 2021, 14:50
Вже незабаром архиєпископ Вісвалдас Кулбокас розпочне свою місію в Україні.

У четвер, 2 вересня 2021 р., Папа Франциск прийняв на аудієнції архиєпископа Вісвалдаса Кулбокаса, Апостольського нунція в Україні. Зустріч була присвячена початкові його дипломатичної місії. Вже незадовго він прибуде до Києва.

Нагадаємо, що про призначення нового Апостольського нунція було повідомлено 15 червня 2021 року. Ним став литовець монсеньйор Вісвалдас Кулбокас, на той час радник Нунціатури. Єпископські свячення нового представника Святого Престолу в Україні відбулися 14 серпня у Вільнюсі.

Для архиєпископа Вісвалдаса Кулбокаса, який поступив на дипломатичну службу Святого Престолу 2004 року, працювавши відтоді в дипломатичних представництвах в Лівані, Нідерландах, Російській Федерації, у Відділі Державного секретаріату Святого Престолу у справах відносин із державами та в Кенії, Україна стане першим місцем служіння як Апостольського нунція.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами VaticanNews

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next