АКТУАЛЬНО

Папа Франциск просить усіх вірних у свято П’ятдесятниці молитися за мир на Святій Землі

П'ятниця, 06 червня 2014, 13:48
Як відомо, минулої неділі, 25 травня, під час паломництва до Святої Землі Папа Римський запросив Президента Ізраїлю Шимона Переса та Президента Палестини Махмуда Аббаса спільно помолитися за дар миру до Господа. Така молитва відбудеться після обіду в неділю, 8 червня, на свято П’ятдесятниці, і в ній візьме участь також Його Святість Вартоломій, Патріарх Константинопольський. Молитовна зустріч пройде в домі Святішого Отця.

Крім цього, з цієї нагоди Папа Франциск надіслав листи своїм представникам у світі, щоб ті передали його прохання Президентам Єпископських Конференцій, єпископам, монашеству і всім вірним мирянам, щоб також молилися в цьому намірі.

«Бажаю, щоб до цієї молитви долучилися всі вірні, аби прохання до Бога були більш наполегливими і щоб Землі Ісуса, врешті, був дарований той мир, про який звістили ангели під час Його народження. Сподіваємося, що збудеться обіцянка Господа: «Коли двоє з вас згодиться на землі просити що б там не було, воно буде дано їм моїм Отцем Небесним» (Мт. 18, 19)», - ідеться у листі Папи Франциска, який Блаженнішому Святославу надіслав Архиєпископ Томас Галліксон, Апостольський нунцій в Україні.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next