АКТУАЛЬНО

Папа Франциск разом із українською громадою Рима помолилися за вислуженого Папу

Четвер, 16 квітня 2015, 12:10
У четвер, 16 квітня 2015 року, виповнилося 88 років від дня народження вислуженого Папи Венедикта XVI, який після зречення з Петрового служіння проживає у Ватикані, у монастирі «Mater Ecclesiae». З цієї нагоди Святіший Отець Франциск саме в його наміренні відслужив ранкову Святу Месу в каплиці «Дому святої Марти».

Він сказав: «Хочу пригадати, що сьогодні – день народження Папи Венедикта XVI. Я пожертвував Святу Месу за нього та заохочую вас молитися за нього, щоб Господь підтримував його та дарував йому багато радості і щастя».

Як відомо, в цих Євхаристійних богослуженнях почергово беруть участь вірні римських парафій. Цього дня випала черга української парафії Святих Сергія і Вакха, тому зі Святішим Отцем співслужили її адміністратор о. Іван Кулик та сотрудник о. Дмитро Квич, а також – о. Марко Ярослав Семеген, ректор базиліки і душпастирський координатор для українців греко-католиків в Італії, що прибув з представниками громади при соборі Святої Софії.

Радіо Ватикану

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next