АКТУАЛЬНО

Папа Франциск вдячний Богу за те, що зміг бути разом з українським народом та допомогти завдяки акції «Папа для України»

Вівторок, 12 березня 2019, 10:52
Папа Франциск вдячний Богу за те, що зміг бути разом з українським народом та допомогти завдяки акції «Папа для України».

У листі заступника Державного секретаря Святого Престолу Папа Франциск просить і далі молитися за всіх, хто сприяв у проведенні акції «Папа для України», а також за нього та за його Апостольське служіння.

Ваше Блаженство та Ваше Преосвященство,

Святіший Отець Франциск сердечно дякує за спільний лист, котрий Ви надіслали йому, особисто від себе та від імені Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви і Конференції Єпископів Римсько-Католицької Церкви в Україні, а також від імені всіх людей, яким була надана допомога у рамках акції «Папа для України».

Його Святість також зі щирою радістю отримав запевнення у молитвах та Ваші сердечні побажання, підкріплені виявами відданості, вдячності і вірності.

Святіший Отець, зі свого боку, підносить подячні молитви до Господа Бога, багатого милосердям, за всіх людей доброї волі, які відкрили свої серця на страждання України і завдяки жертовності котрих акція «Папа для України» стала можливою і тішиться, що за допомогою акції зміг бути разом з українським народом, який займає особливе місце в його батьківському серці.

Всемилостивий Господь ніколи вас не полишає, Він завжди є з усіма вами, готовий вислухати та зміцнити вас у важких хвилинах. Ви є улюбленими Господа нашого Ісуса Христа, який захотів ототожнити себе зі стражденними, сам страждаючи у своїй, спасенній для всіх нас, муці на хресті.

Святіший Отець просить і далі молитися за всіх тих, хто спричинився до проведення акції «Папа для України», а також за Нього та за Його Апостольське служіння і віддаючи усіх Вас під опіку Пресвятої Діви Марії, Цариці миру, від усього серця уділяє Апостольське благословення Вам, Вашим вірним, а також всьому дорогому українському народу.

Користаючи з нагоди, щоб передати запевнення у моїй до Вас повазі.

З єдністю в Христі

Ватикан, 27 лютого 2019 р.

Заступник Державного секретаря Святого Престолу

фото з архіву

о. Олександр Кусий 
Душпастирство ЗМІ 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next