АКТУАЛЬНО

Папа Франциск: «Відсутність любові є причиною особистих і суспільних проблем»

Середа, 18 серпня 2021, 13:52
У повідомленні в Twitter Святіший Отець закликає замислитися над справжньою причиною всякого зла.

«Бог не приходить для того, щоби звільнити нас від щоденних проблем, а для того, аби визволити від справжньої проблеми, якою є брак любові. Саме це – глибока причина наших особистих, суспільних, міжнародних та екологічних проблем. Думати лише про себе – початок всякого зла», – таке повідомлення з’явилося на аккаунті Папи Франциска в соцмережі Twitter у вівторок, 17 серпня 2021 року.

Ці слова вперше прозвучали з уст Святішого Отця під час міжрелігійної міжнародної зустрічі «Ніхто не врятується наодинці – мир і братерство», що відбулася в Римі 20 жовтня 2020 року. Виступаючи на цьому заході, у якому взяли участь представники різних конфесій і релігій, Святіший Отець наголосив, що війни та конфлікти завжди є причиною страждання і бідності, та нагадав, що мир – «пріоритет кожної політики».

Папа закликав усіх співпрацювати задля сприяння мирові, бо «жоден народ, жодна суспільна група не зможе самостійно досягти миру, добра, безпеки та щастя».

 www.vaticannews.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next