АКТУАЛЬНО

Папа Франциск закликав молитися за постраждалих від негоди на трьох континентах світу

Четвер, 31 грудня 2015, 11:53
На загальній аудієнції в середу, 30 грудня 2015 року, Папа Франциск закликав молитися за постраждалих від повеней та штормів на трьох континентах світу.

Святіший Отець сказав: «Запрошую вас молитися за жертви стихійного лиха, яке цими днями завдало шкоди  США, Великобританії, Південній Америці, зокрема Парагваю. Результатом стихійного лиха стали людські жертви, численні евакуйовані та величезні збитки. Нехай же Господь дасть утішення цим народам, а братерська солідарність допоможе у їхніх потребах».

У США хвиля негоди у залишила за собою десятки загиблих та тисячі зруйнованих будинків.

Повені у Великобританії принесли численні руйнування і далі очікуються проливні дощі на великій частині країни.

У Південній Америці внаслідок  найсильнішої за останнє двадцятиріччя повені на кордоні між Парагваєм, Аргентиною, Бразилією та Уругваєм понад 160 тисяч людей були змушені покинути свої домівки. А на Різдво проливні дощі заподіяли значну шкоду в Парагваї, викликавши людські жертви та примусивши до термінової евакуації десятки тисяч людей.

uk.radiovaticana.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next