АКТУАЛЬНО

Папа Франциск закликав не забувати про жахіття війни в Україні і молитися за її припинення

Середа, 30 березня 2022, 17:56
Вітаючи українських дітей, присутніх на загальній аудієнції, Папа Франциск закликав не переставати молитися за припинення жахіття війни в Україні.

«Особливо щирі вітання скеровую до українських дітей…», – сказав Папа Франциск наприкінці загальної аудієнції в середу, 30 березня 2022 року, перерваний гучними оплесками учасників зустрічі. Ці юні паломники-біженці, що знайшли притулок в Італії, прибули на зустріч зі Святішим Отцем разом з доброчинцями, які їх приймають, в супроводі Посла України при Святому Престолі.

«… які є гостями фундації "Aiutiamoli a vivere", асоціації "Puer" та Посольства України при Святому Престолі», – вів далі Папа, додавши: «Вітаючи цих дітей, знову задумаймося про потворність війни та знову підносімо молитви за те, щоби зупинилася дика жорстокість, якою є війна».

Після молитви «Отче наш» і благословення українські діти, а також ті, хто їм допомагає, мали змогу особисто привітатися з Папою Франциском, якому діти вручили свої малюнки.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами VaticanNews

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next