АКТУАЛЬНО

Папа Франциск закликав світ молитися за примирення та за загиблих в Україні

Понеділок, 05 травня 2014, 15:07
Дорогі брати й сестри, бажаю заохотити вас ввірити Пресвятій Богородиці ситуацію в Україні, де не припиняються протистояння, ситуація залишається важкою. Молюся разом з вами за загиблих цими днями, просячи в Господа Бога, щоб влив у серця всіх людей почуття примирення та братерства.

З цими словами Папа Франциск у неділю, 4 травня 2014 р., звернувся до десятків тисяч паломників, які зібралися у Ватикані, щоб помолитися разом із ним Богородичну молитву «Царице Неба».

Святіший Отець також закликав помолитися за загиблих та постраждалих у Афганістані, де внаслідок проливних дощів трапився зсув ґрунту, забравши понад дві тисячі життів та залишивши ще понад чотири тисячі людей без даху над головою. «Всемогутній Бог, який знає імена кожного з них, нехай упокоїть їх всіх у своєму мирі, а всім, які вижили, нехай дасть сили прямувати вперед завдяки підтримці тих, хто докладає зусиль, аби полегшувати їхні страждання».

 

сайт Радіо Ватикану 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next