АКТУАЛЬНО

Папа Франциск запевнив паломників з України, що молиться за мир у їхній батьківщині

Середа, 18 лютого 2015, 12:49
«Щиро вітаю єпископів з України, слава Ісусу Христу, які прибули з візитом «Ad Limina». Це привітання скеровую також до паломників, які їх супроводжують. Брати й сестри, знаю, що серед багатьох намірень, в яких прагнете молитися біля гробів апостолів, є прохання про мир в Україні.

У своєму серці я також маю це прагнення і приєднуюся до вашої молитви, щоб якнайшвидше настав тривалий мир на вашій батьківщині. Нехай Бог вас благословить!» – цими словами Святіший Отець привітав паломників з України наприкінці загальної аудієнції в середу, 18 лютого 2015 року.

Пригадаємо, що з нагоди візиту Ad limina, до Рима також прибула група прочан із різних куточків України, щоб молитовно підтримати своїх ієрархів та засвідчити єдність з Наступником святого Петра.

uk.radiovaticana.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next