АКТУАЛЬНО

Папа говорив з Федеральним Канцлером Німеччини про досягнення миру в Україні

Неділя, 22 лютого 2015, 19:20
У суботу, 21 лютого 2015 року, вранці, Святіший Отець Франциск прийняв на аудієнції в Апостольському палаці у Ватикані Федерального Канцлера Німеччини Ангелу Меркель, яка опісля зустрілася з кардиналом П’єтро Пароліном, Державним Секретарем, котрого супроводжував архиєпископ Поль Річард Галлагер, відповідальний за відносини з державами.

Під час розмов, як зазначається в комюніке Ватиканського прес-центру, з огляду на те, що в південнонімецькому регіоні Баварії незабаром відбудеться зустріч «Великої сімки», особливу увагу було присвячено питанням міжнародного характеру з наголосом на боротьбі з голодом та бідністю.

Порушено було також проблеми, пов’язані з визискуванням людей та правами жінок, обговорено глобальні виклики, які стосуються здоров’я та охорони навколишнього середовища. Йшла мова про права людини й про релігійну свободу в деяких частинах світу, підкреслюючи важливість духовних цінностей для суспільного поєднання.

Врешті, розглянуто ситуацію в Європі, зокрема участь у процесі досягнення мирного подолання конфлікту в Україні.

 

uk.radiovaticana.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next