АКТУАЛЬНО

Папа молиться за пошук мирних шляхів врегулювання кризи в Україні

Вівторок, 13 травня 2014, 18:15
Папа Римський Франциск молиться за пошук мирних шляхів врегулювання кризи в Україні - лист до в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України О. Турчинова.

Папа Римський Франциск молиться за пошук мирних шляхів врегулювання кризи в Україні. Про це йдеться в листі Святішого Отця до в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова.

Голова Римо-Католицької Церкви у своєму листі висловлює свої почуття українському народу, «особливо згадуючи про жертв напружених конфліктів, що вибухнули в ці останні місяці, а також про тих, які страждають з причин нинішніх подій».

«Водночас запевняю про мою молитву, щоб влада вашої країни, втягнені сторони, а також вся міжнародні спільнота не припиняли пошуку мирних рішень через діалог та переговори, терпеливо та використовуючи всі можливі засоби в цьому напрямку.

Я не сумніваюся, що буде зроблено все можливе, щоб заспокоїти душі та відновити стосунки взаємної поваги та довіри, долаючи атмосферу недовіри та пригнічення, яка ризикує поширитися ще більше та завадити досягненню спільних і довготривалих домовленостей», - ідеться у зверненні Святішого Отця.

http://rada.gov.ua/news/Novyny/Povidomlennya/92505.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next