АКТУАЛЬНО

Папа почувається добре, молитву «Ангел Господній» очолюватиме з лікарні

П'ятниця, 09 липня 2021, 15:40
Святіший Отець, хоч і перебуває в лікарні, але вже почав працювати, а також відслужив Святу Месу. У неділю молитва «Ангел Господній» транслюватиметься з лікарні.

«[Папа Франциск] провів спокійний день, з нормальним клінічним перебігом. Він регулярно харчується та отримує планову терапію», – повідомив директор Ватиканського пресцентру Маттео Бруні. У комюніке зазначається, що Святіший Отець прогулювався коридорами та почав працювати, чергуючи роботу з читанням текстів. Пополудні він відслужив Святу Месу в каплиці при його палаті, у якій взяли участь особи, що супроводять його протягом цього періоду госпіталізації. Після епізоду незначного підвищення температури тіла в подальшому гарячка у Святішого Отця не проявлялася.

«Наступної неділі, – додає Маттео Бруні, – передбачене проказування молитви “Ангел Господній” з десятого поверху Університетської клініки імені Аґостіно Джемеллі». Підсумовуючи, він зазначає, що Святіший Отець «дякує за численні послання прихильності та близькості, які щоденно отримує, та просить і надалі молитися за нього».

Пригадуємо, що «Живе телебачення» уже понад рік у прямому ефірі з синхронним перекладом українською мовою ретранслює молитву «Ангел Господній». Переклад здійснюють о. Віталій Храбатин та о. Тарас Жеплінський.

www.vaticannews.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next