АКТУАЛЬНО

Папа успішно переніс хірургічне втручання в лікарні Джемеллі у Римі (доповнено)

Понеділок, 05 липня 2021, 11:27
Увечері 4 липня Папа Франциск успішно переніс хірургічне втручання з приводу симптоматичного дивертикулярного стенозу товстого кишківника. Про це заявив директор Ватиканського пресцентру Маттео Бруні.

«Святіший Отець, - пояснив Бруні, - добре відреагував на втручання, проведене під загальним наркозом професором Серджо Альф’єрі з допомогою професора Луїджі Софо, доктора Антоніо Тортореллі та доктора Роберти Менгі».

«Його Святість Папа Франциск, – зазначив Бруні, – перебуває у доброму загальному стані, при свідомості та дихає самостійно. Хірургічна операція з приводу дивертикулярного стенозу, проведена ввечері 4 липня, тривала приблизно три години та включала лівосторонню геміколектомію».

Нагадаємо, що опівдні 4 липня, після проказування молитви «Ангел Господній» з вірними, які зібралися на площі Святого Петра у Ватикані, Папа Франциск від’їхав до лікарні імені Агостіно Джемеллі у Римі, де йому було проведено заплановане хірургічне втручання з приводу симптоматичного дивертикулярного стенозу товстого кишківника. 

http://www.esarcato-apostolico-ucraino.it
Джерело: https://www.vaticannews.va/it

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next