АКТУАЛЬНО

Папський нунцій здійснив посвяту в студенти в Івано-Франківському базовому медичному коледжі

Вівторок, 01 вересня 2015, 18:20
Уже традиційно напередодні Дня знань, 31 серпня, в Івано-Франківському базовому медичному коледжі відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти. Цього року 300 молодих людей уперше стали студентами одного з найавторитетніших медичних коледжів та училищ України, якому 21 грудня 2014 року виповнилося 75 років.

Авторитет закладу в державі підтверджується тим, що за всю історію  складання державних ліцензійних іспитів «Крок М», починаючи з 2001 року, його вихованці не одержали жодної незадовільної оцінки. Такий результат є чи не єдиним в Україні.

Особливістю цьогорічної посвяти у студенти було те, що окрім капелана коледжу о. Йосафата Бойка, Згромадження Воплоченого Слова, який звернувся зі словами Божого благословення до студентів, їхніх батьків та викладачів коледжу, чин посвяти в студенти (з окропленням свяченою водою) здійснив Папський нунцій, посол Святого Престолу в Україні - Його Високопреосвященство, котрий перебував у Івано-Франківську з нагоди відкриття Синоду Єпископів УГКЦ, Томас Едвард Галліксон.

Від імені учасників святкового зібрання відбувся чин покладання квітів до могил Героїв у Меморіальному сквері, полеглих за незалежність України.

По завершенні урочистостей відбулися батьківські збори і перша година спілкування студентів нового набору з кураторами груп та дирекцією коледжу.

Володимир Стасюк,
директор Медичного коледжу

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next