АКТУАЛЬНО

Парафія Різдва Івана Хрестителя у Генті передала гуманітарну допомогу до лікарень в Україні

Вівторок, 31 березня 2020, 10:52
Парафія Різдва Івана Хрестителя, що в м. Гент (Бельгія), за підтримки бельгійської організації «Oekraine – Project Edegem» організувала гуманітарну допомогу для лікарень Тернопільської області.

Понад сорок ящиків медичного захисного одягу та предметів догляду за хворими були відправлені з Генту до України.

Пан Ігор Вітенко, лікар, член пасторальної ради при парафії, узяв цей виклик допомоги на себе і з Божою допомогою та завдяки щедрості й розумінню добрих людей вірним вдалося здійснити цей благодійний проєкт.

«Шановні працівники охорони здоров’я, ви сьогодні є на передовій. Ви ті, що тепер віддаєте своє здоров’я та життя, аби врятувати здоров’я і життя хворих людей. Ваша Церква є разом з вами» – ці слова Блаженнішого Патріарха Святослава торкнули наших сердець і ми почали діяти по можливості. Хочеться, щоб кожен був відповідальним, солідарним і робив все для допомоги у цей нелегкий час пандемії коронавірусу», – кажуть організатори акції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next