АКТУАЛЬНО

Парафія УГКЦ міста Славутич передала дезінфекційні засоби до медичних установ

Четвер, 14 травня 2020, 16:47
13-14 травня 2020 року парафія УГКЦ міста Славутич провела низку благодійних акцій, під час яких передала дезінфекційні засоби до медичних установ Чернігова, Славутича та Мени.

Благодійні акції вдалося реалізувати за підтримки благодійного фонду Карітас-Київ. На сторінці фонду в соціальній мережі зазначається: «Дякуємо партнерам AB InBev Efes Ukraine за надані засоби дезінфекції. Висловлюємо Вам свою повагу за соціальну відповідальність, небайдужість та бажання допомагати іншим. Завдяки Вам ми змогли забезпечити вищезгадані заклади антисептиками, що в час пандемії коронавірусу допоможе зберегти здоров’я та життя тим, хто у найбільшій зоні ризику».

Раніше протоієрей Юрій Логаза, парох парафії, названої на честь ікони Божої Матері «Неустанна поміч» УГКЦ у м. Славутич, провів ще декілька благодійних акцій. Так про це він написав у соціальній мережі: «Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро. Приємно відзначити, що 6 травня 2020 року в КНП «Славутицька міська лікарня» надійшла допомога від людей, які збагачують свій духовний світ саме благодійністю… Завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окрилює і душевно збагачує. Висловлюємо щиросердечну подяку за надану допомогу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, великого людського щастя, успіхів у роботі, невичерпної енергії, родинного затишку і тепла».

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next