АКТУАЛЬНО

Парафія УГКЦ передала медичні захисні засоби у Центральну поліклініку Дарницького району міста Києва

Четвер, 27 серпня 2020, 14:35
27 серпня 2020 року парафія Cвятих мучеників Бориса і Гліба УГКЦ у Дарницькому районі міста Києва за підтримки Антикризового центру Української Греко-Католицької Церкви передала медичні захисні засоби у Центральну районну поліклініку.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив о. Андрій Боднарук, адміністратор парафії. «Коли ми працюємо чи відпочиваємо, коли бігаємо у своїх справах чи у справах інших, коли їмо, робимо закупи, коли подорожуємо… пам’ятаймо, що у цей час хтось рятує чиєсь життя. Це про лікарів! Лікарі часто цим наражають своє життя на небезпеку. До прикладу, коли беруть аналізи на наявність небезпечного вірусу у пацієнта. Лікарі часто перебувають не передовій, і не лише в у мовах пандемії», - написав душпастир.

При цьому він зазначив, що сьогодні відвідав лікарів Центральної районної поліклініки Дарницького району міста Києва. «Разом із директором поліклініки Грицишин Лесею Михайлівною ми говорили про виклики, які стоять перед лікарями Дарницького району. Також мав нагоду розповісти про роботу Антикризового центру Української Греко-Католицької Церкви та передав до медичного закладу допомогу у вигляді захисних засобів, які оберігатимуть медиків від зараження коронавірусом. Це значна допомога, адже саме сюди дарничани прямують, щоб пройти тест на наявність недуги коронавірусу», - додав о. Андрій.

Також у своєму повідомленні священник висловив подяку Київській архиєпархії в особі преосвященного владики Йосифа Міляна та Антикризовому центру Української Греко-Католицької Церкви в особі економа Патріаршої курії УГКЦ протоієрея Любомира Яворського за можливість послужити місцевим лікарям.

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next