АКТУАЛЬНО

Парафіяни собору Святого Юра у Львові спільно вшановують Пречисту Діву Марію через молитву вервиці

Понеділок, 05 жовтня 2020, 13:42
Жовтень у Католицькій Церкві в особливий спосіб присвячений Діві Марії, а саме – Її вшануванню через молитву Вервиці.

Адміністрація собору Святого Юра у Львові запросила парафіян протягом усього місяця, о 21-й год, молитися вервицю при запаленій стрітенській свічці вдома, у родинному колі, духовно з’єднуючись у молитві зі всією парафією.

«Проказування вервиці – це особлива молитва для прохання ласки про мир: для світу і нашої Батьківщини, про мир у родинах, про мир у людських душах. Вервиця – це також молитва за навернення людей до Бога, яка не тільки допомагає навертати і спасати людські душі силою молитов «Отче наш» і «Богородице Діво», а є входженням у глибокі таїнства життя, смерті, Воскресіння і слави Ісуса Христа і Діви Марії. Під час молитви вервиці ми роздумуємо над таємницями нашого спасіння в Ісусі Христі. Через молитву вервиці кожний християнин отримує прощення за провини, звільняється від гріха, зростає в ласці. Кожна молитва вервиці – це ніби квітка троянди, яку кладемо до ніг Пресвятої Богородиці та Її Сина – нашого Господа Ісуса Христа, – заохочують очільники парафії до спільної молитви, – молімося вервицю, просімо в Господа Бога за посередництвом Божої Матері миру для світу, родин та людських душ».

Священники собору кажуть, що ми повинні бути вдячними Господу Богу за Дар молитви на вервиці, бо «вона є знаком материнської присутності Марії в нашому житт».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sobor-svyura.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next