АКТУАЛЬНО

Парафії УГКЦ в Німеччині зміцнюють зв'язок із Україною

Четвер, 24 січня 2019, 16:36
Завдяки відвідинам у час Різдвяних свят музичного гурту "МетаНоя" Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ парафій в Німеччині відбулося живе спілкування через спів колядок.

Семінаристи поділилися радістю народження Дитини-Бога, яка змінила світ. Ця радість запрошує нас до єдності в передаванні нашої віри, до прагнення бути кращим, до праці над своєю духовністю.

Семінарійний гурт "МетаНоя" відвідав більшість парафій УГКЦ в Німеччині: у Берліні, Магдебурзі, Ганновері, Білефельді, Кельні, Гамбурзі, Франкфурті та Мюнхені. Окрім святкового настрою від гарно концерту, брати-семінаристи залишили приємні враження про себе, неймовірно позитивні емоції та велике відчуття спільного святкування Різдва з Україною.

Парафія Святого Володимира в Ганновері мала можливість приймати колядників двічі: на празник Святого Миколая до них завітав ансамбль "Вишиванка" Львівської державної школи мистецтв  №9 із художнім керівником Юлією Цвьок та концертмейстром Марією Іванечко. Діти відвідували Німеччину вдруге. Відкривали для себе іншу країну і знайшли нових друзів та навіть одна дівчина знайшла далеких родичів. 

Культурні відвідини із співом колядок дозволяють людям ділитися радістю і практичним досвідом віри та духовно єднатися.

о. Роман Максимців, декан УГКЦ в Німеччині


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next