АКТУАЛЬНО

Парафіяни Патріаршого собору спільно з БФ «Карітас-Київ» передали у київську лікарню кисневий концентратор

Субота, 15 травня 2021, 14:32
Нещодавно парафіяни та добродії Патріаршого собору, спільно з благодійним фондом «Карітас-Київ» передали у Київську клінічну лікарню №2 кисневий концентратор oxygen concentrator jay-10, а також антисептичні засоби.

У своєму коментарі для пресслужби Київської архиєпархії директор Благодійного фонду «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич зазначив, що дуже важливо проводити подібні акції. Адже в такий непростий час об’єднуючись в одну велику команду, зможемо протистояти великим викликам сьогодення: «Під час пандемії, спричиненою коронавірусною хворобою, багатьом лікарням не вистачає ліків та препаратів у боротьбі за життя людей. Тому ми закупили та передали кисневий концентратор та антисептики, щоб полегшити роботу лікарям, допомогти та підтримати їх у лікуванні тяжкохворих на СOVID-19», - розповів о. Роман Сиротич.

Він також зазначив, що кисневі концентратори є важливою частиною лікування COVID-19 у складних випадках. «Цей препарат виробляє кисень, якого не вистачає в організмі хворої  коронавірусом людини. Завдяки йому можна врятувати не одне людське життя», - зазначив душпастир.

Підсумовуючи, директор благодійного фонду зауважив, що кисневий концентратор придбали завдяки фінансовій допомозі Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ у Києві: «Висловлюємо щиру вдячність усім добродіям та жертводавцям. Дякуємо благодійникам за відкрите на допомогу серце та щедрість. Завдяки співпраці та спільним добрим справам, сподіваємося,  разом врятуємо ще не одне життя в цей непростий час хвороби COVID-19. Робити добрі справи разом легше!».

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next