АКТУАЛЬНО

Парафіяни з прикарпатського села Старі Кривотули наліпили для воїнів на Донбасі майже дванадцять тисяч вареників

Вівторок, 29 жовтня 2019, 13:25
Захисники України, які несуть вахту на Донбасі, крім армійської каші, найближчими днями скуштують у своїх бліндажах смачних, домашніх вареників зі шкварками. Їх наліпили парафіяни села Старі Кривотули Івано-Франківської архиєпархії.

Посмакувати улюбленою стравою українців зможе не взвод, не рота, а цілий полк. Адже старокривотульські парафіяни відправили на передову їх майже дванадцять тисяч.  Приготувати такі гостинці для воїнів запропонував священик парафії Святого Архистратига Михаїла о. Ігор Пилипчук.

На його заклик дружно відгукнулися парафіянки – ліпили вареники і у себе вдома, і безпосередньо біля сільської церкви. На допомогу літнім господиням прийшли їхні доньки і внучки – майже дві сотні осіб.

«Боєприпаси» поскладали у сто сімнадцять відерець з харчової пластмаси (у кожну посудину вміщалося сто штук). А щоб вареники витримали далеку дорогу і були апетитними, їх заливали смальцем зі шкварками. Доставить цю продуктову посилку за призначенням волонтер Всеволод, який постійно робить доброчинні рейси на схід. Фронтовикам треба буде всього-на-всього розігріти улюблену страву.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next