АКТУАЛЬНО

Пасторально-міграційний відділ УГКЦ оголошує Міжнародний конкурс мігрантської творчості

Понеділок, 10 березня 2014, 10:29
У рамках відзначення 200-го ювілею від дня народження Тараса Шевченка Пасторально-міграційний відділ УГКЦ оголошує Міжнародний конкурс мігрантської творчості «Емігрантські струни серця».

Конкурс проводиться для єдності та співпраці з закордонними українцями (мігрантами, заробітчанами) та їхніми родинами в Україні з метою церковної підтримки обдарованої  української молоді, розвитку її духовних, інтелектуальних і творчих здібностей, виховання в молодого покоління любові до Церкви, України та родини.

Конкурс також покликаний звернути увагу парламенту України і суспільно-громадських організацій на українське трудове мігрантство та створення сприятливої для нього законодавчої бази.

На конкурс приймаються роботи мігрантів та їх родин, що проживають за кордоном та в Україні.

Конкурсна робота може бути представлена в таких номінаціях: малий прозовий твір (не більше ніж 2000 знаків); поезія (один вірш); малюнок (виконаний у будь-якій техніці).

У малій прозі і в поезії тематика робіт може бути така (на вибір): «У нас молитва єдина - Бог, Україна, родина»; «Молитва за Україну»; «За тебе Богу помолюся»; «Про тебе думаю, мій краю»; «Лист мамі»; «Сумую, батьку, без тебе»; «Мої солодкі бабуся й дідусь»; «Під рідними зорями»; «Одне Небо, один Бог і одна Україна»; «Моє рідне село»;  «Родина»; «Я син землі, що пахне хлібом»; «Туга»; «До ровесника», «Журавлина доля»; «Єднаймося!»; «Церква-мама чекає».

До участі приймаються вірші й малі прозові твори, написані українською мовою.

Роботи потрібно надсилати на адресу ПМВ: вул. Різницька, 11Б/28-29, Київ 01011 (Україна); [email protected] до 30 червня 2014 року.

Оголошення переможців та вручення призів відбудеться 24 серпня 2014 року.

 

Прес-служба ПМВ УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next