АКТУАЛЬНО

Пасторально-соціальна місія УГКЦ у Сєвєродонецьку отримала будівлю для функціонування

Середа, 02 серпня 2017, 12:29
1 серпня 2017 року Пасторально-соціальна місія УГКЦ у Сєвєродонецьку отримала двоповерхову будівлю (900 кв. м) у центрі міста. Завдяки участі нашого владики Степана, Екзарха Донецького УГКЦ, та допомоги наших благодійників з БФ “Реновабіс” вдалося отримати це приміщення, яке відповідатиме завданню Пасторально-соціальної місії - бути духовним та соціальним центром життя місцевої громади.

Про це повідомив о. Юрій Юрчик.

У приміщенні буде облаштовано Меморіальний храм і встановлено постійну експозицію на пам’ять про всіх, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини. Щоденно у храмі лунатиме молитва за упокій спочилих та прохання про Боже благословення для живих.

Також у цьому приміщенні буде діяти БФ «Карітас-Сєвєродонецьк», центр громадського та соціального розвитку, молодіжний та дитячий клуби, недільна школа та багато інших цікавих і потрібних ініціатив.

На жаль, приміщення потребує капітального ремонту. З огляду на це, кожен може докластися до фінансової та молитовної допомоги в розбудові Місії. 

Просимо писати на адресу: [email protected] або перерахувати посильну матеріальну допомогу у гривні на картку Приватбанку: 5168742358018681 (з позначкою: «на будівництво церкви»).

Департамент інформації УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next