АКТУАЛЬНО

Патріарша катехитична комісія УГКЦ видала черговий передрук дитячої Біблії «Бог говорить до своїх дітей»

Вівторок, 24 вересня 2019, 09:49
На початку цього навчального року Патріарша катехитична комісія УГКЦ за підтримки організації «Церква в потребі» підготувала подарунок для катехитичних осередків – черговий передрук дитячої Біблії «Бог говорить до своїх дітей».

Це видання містить вибрані тексти зі Святого Письма, переказані доступною і зрозумілою для дітей мовою. Варто зауважити, що цього року минає сорок років від першого її видання. За цей час книжка, яку перекладено вже майже двомастами мов, стала доброю допомогою у релігійному навчанні та вихованні дітей. Це зробило її видимим знаком релігійної приналежності та єдності дітей усього світу.

Черговим виданням книги «Бог говорить до своїх дітей» Патріарша катехитична комісія робить внесок у розвиток біблійного апостоляту, яким опікується у Церкві вже понад десять років.

«Особливістю україномовного видання є заміна ілюстрацій на ікони. Таким чином ми хотіли не тільки полегшити дитині сприйняття Слова Божого (адже зображення допомагають краще зрозуміти і запам’ятати те, що вона читає), а також дати можливість пізнавати нашу східнохристиянську іконописну традицію.

Книга підготовлена з особливою увагою до духовного життя дитини. Тому просимо усіх, хто бере участь у релігійному вихованні дітей, а особливо батьків, які мають найбільший вплив на дитину, читати разом з нашими найменшими вірними Біблію для дітей. Нехай це адаптоване і легке для дитячого сприйняття видання допоможе дитині пізнати Бога, а читання Біблії для дітей разом з ними стане джерелом спільної молитви у сім’ї, нехай її зміцнює і об’єднує. Бо якщо ми хочемо, щоб наші діти зустріли у своєму житті Христа, – маємо запросити Його стати частинкою нашої домашньої Церкви» – сказав заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ Назар Дуда.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ct.ugcc.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next