АКТУАЛЬНО

Патріарша комісія у справах молоді провела навчання щодо командотворення для голів комісій молоді

Понеділок, 07 жовтня 2019, 13:26
Нещодавно в Дрогобичі, у реколекційному домі «Самарянин», відбулася навчально-формаційна зустріч для голів комісій у справах молоді УГКЦ майже з усіх міст України (тих, хто відповідальний за молодь в єпархіях, монастирях, університетах і громадських організаціях).

Упродовж заходу учасники вчилися будувати команди та отримали нові знання щодо командотворення (тімбілдингу).

Як підібрати людей у команду? Як розподілити повноваження в команді? Чого потребує команда для злагодженої роботи? Від чого залежить успіх у команді, – на ці та інші запитання відповідала спікерка заходу Софія Курман (відділ молодіжної політики ЛОДА), а також Тарас Косар – тренер з командотворення корпоративно-навчальної програми «Перезавантаження».

«Ми зустрічаємося і проводимо дводенні навчання у вигляді семінарів, конференцій і тренінгів. Наша перша зустріч була присвячена комунікації, друга – командотворенню, а наступна – євангелізації молоді, – зазначив секретар Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ Орест Гевак. – Якщо немає команди, то немає діяльності. А ефективна діяльність залежить від ефективності команди. Якщо буде ефективна команда, то буде ефективна діяльність».

За його словами, такі заходи потрібно проводити, бо якщо ми прагнемо успішної діяльності, варто передусім навчитися слухати одне одного.

Організатор заходу – Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ.

Пригадуємо, що Патріарша комісія у справах молоді недавно провела навчання щодо комунікаційної стратегії молодіжного апостоляту в УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next