АКТУАЛЬНО

Патріарша курія УГКЦ у Львові планує свої заходи в новому Патріаршому домі

Четвер, 21 квітня 2016, 20:01
Днями відбулося робоче засідання працівників Патріаршої курії УГКЦ у Львові. На ньому офіційно представили нового секретаря Відділу комісій Патріаршої курії УГКЦ с. Давиду Федан, СНДМ. Також подякували с. Еммануїлі Харишин, СНДМ, за невтомну працю на цій посаді та побажали успіхів у новому її служінні в Патріаршому економаті.

«Ми прагнемо, щоб Патріарша курія стала одним-єдиним організмом. Це вдасться здійснити в новому приміщенні, де ми будемо мати змогу виконувати своє служіння для всієї Церкви поруч із її Главою і Отцем», - наголосив о. Петро Рак, керівник Відділу комісій Патріаршої курії УГКЦ.

Пригадуємо, 7 квітня, на свято Благовіщення, Блаженніший Святослав та єпископи УГКЦ освятили Патріарший дім, який знаходиться на території Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ та Філософсько-богословського факультету УКУ.

У цьому будинку буде спеціальний сектор, в якому розташовуватимуться патріарші церковні структури, конференц-зали різного розміру для проведення всецерковних заходів, місця для гостей (готель), їдальня, студія «Живого ТБ»УГКЦ та радіостудія «Живе радіо. Воскресіння», каплиця.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next