АКТУАЛЬНО

Патріарший хор відвідав в'язнів

Середа, 28 січня 2015, 10:17
22 січня 2015 року, у свято Соборності України, хор Патріаршого собору Воскресіння Христового Української Греко-Католицької Церкви під керівництвом Тетяни Стефанишин виступив з різдвяною програмою в київській слідчій установі.

Відбулося два хорових концерти: один перед персоналом Державної пенітенціарної служби, другий перед засудженими, котрі відбувають покарання в Київському слідчому ізоляторі. До програми було включено хорові обробки народних колядок і щедрівок українських класиків і сучасних авторів. Зал іскрився енергією виконавців. Патріарший колектив, що відзначається високою культурою хорового виконання, подарував слухачам незабутні хвилини й зумів поділитися найціннішими перлинами української культури.

Від 2008 року хор Патріаршого собору побував у Чернігівській, Менській, Білоцерківській, Кагарлицькій, Ірпінській, Бучанській виправних колоніях та в Київському слідчому ізоляторі. У деяких установах хор виступав кілька разів.

prison-pastoral.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next