АКТУАЛЬНО

Патріарша катехитична комісія УГКЦ запрошує на різдвяні реколекції для катехитів

Четвер, 31 грудня 2020, 14:23
4 і 5 січня 2021 року о 19-00 у зумі будуть проведені реколекційні науки для катехитів. Реколектант – доктор патристичного богослов`я, професор кафедри богослов’я УКУ о. Олег Кіндій. Ведучий – доктор філософії у галізу богослов’я, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ Назар Дуда.

«Разом дивитимемося на ікону Різдва Христового через призму людини, світу і Божої слави. І шукатимемо відповіді на запитання: як віднайти внутрішню рівновагу, коли навколо, здається, темрява і несправедливість; як нести мир, світло і Добру Новину всьому світу; яка прослава наймиліша Богові.

Нам на допомогу прийдуть палестинські пастушки, царі зі Сходу та янголи небесні, бо таємниця поєднання в Ісусі Христі Бога і людини – це таємниця людини і цілого космосу», – кажуть організатори духовної віднови.

Під час реколекцій можна буде поставити питання або висловити свої думки. Охочі взяти участь у такій зустрічі повинні зголоситися до 3 січня. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ct.ugcc.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next