АКТУАЛЬНО

Патріарша курія УГКЦ долучилася до флешмобу «Вишиванка – генетичний код нації»

Четвер, 16 травня 2019, 19:43
У четвер, 16 травня 2019 року, працівники Патріаршої курії з нагоди Дня вишиванки долучилися до флешмобу «Вишиванка – генетичний код нації». На думку адміністрації Курії, такі заходи покращують відчуття родинної атмосфери в Курії та пошану до української національної культури.

«Як кожен хрестик у вишиванці є доповненням до загальної гами кольорів і самого візерунка, так кожен працівник у Церкві та суспільстві є тим “хрестиком”, який формує монолітність скелі, на якій стоїть Церква Христова», – зауважив о. Андрій Максимович, адміністратор Патріаршої курії.

«Дивлячись на наших працівників, які сьогодні прийшли у вишиванках на роботу, відчуваю, що для них вишиванка – це не лише невід’ємний елемент національного вбрання, а передусім стиль життя та особливе сприйняття довколишнього світу», – зауважив о. Володимир Містерман, заступник адміністратора Патріаршої курії УГКЦ.

Варто зазначити, що на заклик адміністрації Патріаршої курії, у флешмобі взяли участь і працівники в інших містах України та країнах. Наприклад, представники «київського крила» Курії сфотографувалися перед Патріаршим собором Воскресіння Христового (на чолі з владикою Богданом Дзюрахом, Секретарем Синоду Єпископів УГКЦ). Провели акцію також працівники Пасторально-міграційного відділу УГКЦ в Іспанії, Бюро УГКЦ з питань екології в Івано-Франківську.

Секретаріат адміністратора Патріаршої курії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next