АКТУАЛЬНО

Патріарший хор завітав до Першої дитячої лікарні м. Києва

П'ятниця, 28 січня 2011, 10:21
26 січня цього року до хірургічного та ортопедичного відділень 1-ї дитячої лікарні м. Києва, що на вул. Богатирській, завітав із концертом колядок хор Патріаршого собору Воскресіння Христового міста Києва під проводом художнього керівника Тетяни Стефанишин. Запросив хор капелан цієї лікарні о. Віталій Воєца.

26 січня цього року до хірургічного та ортопедичного відділень 1-ї дитячої лікарні м. Києва, що на вул. Богатирській, завітав із концертом колядок хор Патріаршого собору Воскресіння Христового міста Києва під проводом художнього керівника Тетяни Стефанишин. Запросив хор капелан цієї лікарні о. Віталій Воєца.

«Подія такого масштабу в лікарні відбувається вперше, - зазначає отець Віталій. - Нам надзвичайно приємно, що у лікарняних стінах лунала коляда, та ще й у такому чудовому виконанні. Впевнено можу сказати, що насолоду отримали не лише діти з їх батьками, а й весь медичний персонал відділень, присутній на коляді»! 

«Ми співали у різних закладах, - ділиться спогадами п. Тетяна, - але у дитячій лікарні вперше. Для нас це велика радість»!

Після виступу кожному маленькому слухачеві було роздано на завершення різдвяного часу солодкі подарунки, що їх надав БФ «Карітас-Київ» в особі директора о. Романа Сиротича.

Тих, хто не зміг приєднатися до коляди через незадовільний стан здоров’я, о. Віталій відвідав у палатах з теплим словом та подарунками.

 

Повідомила Катерина Воєца

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next