АКТУАЛЬНО

Пенітенціарії та в’язні в Івано-Франківську відзначили неділю Божого милосердя та День матері

Середа, 12 травня 2021, 11:47
9 травня про свято Божого милосердя роздумали в’язні, які взяли участь у Святій Літургії в молитовній каплиці установи виконання покарань №12. Саме тут, у святилищі, зберігається великий образ Божого милосердя, який щороку цього дня вшановують засуджені.

Також молитовна зустріч відбулася з персоналом установи у вівторок, 11 травня. Разом з тюремними капеланами о. Арсеном Панчаком та о. Василем Сливоцьким (сотрудниками храму Зіслання Святого Духа УГКЦ м. Івано-Франківська) пенітенціарії помолилися Молебень до Пресвятої Богородиці та послухали духовну науку про Боже милосердя, зокрема як поєднати у своєму розумінні поняття справедливості та милосердя, наслідуючи Отця Небесного, особливо коли йдеться про виконання покарань.

Окрім того, священники поділилися з присутніми роздумами про вшанування Дня матері через конкретні вчинки любові, а також розповіли про важливість молитви до нашої Небесної Матері, адже в християнській традиції саме травень є місяцем, присвяченим Богородиці.  

Капелани висловили подяку керівництву установи за сприяння у здійсненні душпастирської опіки як для ув’язнених, так і для пенітенціаріїв.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next