АКТУАЛЬНО

Перед мощами св. Йосафата молилися за кращу долю українського народу

Вівторок, 26 листопада 2013, 21:58
26 листопада у храмі Святого Йосафата м. Жовкви, що на Львівщині, де постійно перебуває частинка мощів українського святого, священнослужителі єпархіального управління та душпастирі місцевих парафій зібралися на спільну молитву за кращу долю українського народу.

Отець-протосинкел Володимир Коткевич та отець Ярослав Петруха, декан Жовківський, прочитали молитви за український народ, які уклав митрополит Андрей Шептицький.

У підсумковому слові протосинкел сказав: «Єднаємося з нашою ієрархією, яка цими днями в Римі зі Святішим Отцем відзначає 50-річчя перенесення мощів священномученика Йосафата». Відтак душпастир пригадав Звернення Церков і релігійних організацій щодо дискусії про європейські цінності в Україні, в якому є прохання про молитву за народ, за єдність та європейський вибір.

Прес-служба Cокальсько-Жовківської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next