АКТУАЛЬНО

Перша Сповідь та урочисте Святе Причастя в парафії УГКЦ на Вінниччині

Вівторок, 26 червня 2018, 13:16
24 червня 2018 року відбулася Перша Сповідь та урочисте Святе Причастя дітей у парафії Святого Миколая Чудотворця в с. Щітки, що на Вінниччині.

Як повідомляють у парафії, щоб належно підготуватися до цього дійства, протягом року 12 дітей відвідували катехитичні заняття. До цього дня їх готувала парафіяльний катехит п. Світлана.

Напередодні двоє дівчат були охрещені та разом з усіма приступили до Першого у житті Таїнства Євхаристії. Щоб діти запам’ятали цю важливу подію, парафіяни прикрасили свічки, прибрали храм, що надало святу більшої урочистості.

Після Божественної Літургії о. Микола Дуркалець, парорх парафії, від імені громади привітав і подарував дітям пам’ятки Першої Сповіді й урочистого Причастя, а також молитовники та вервиці.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next