АКТУАЛЬНО

Перша в історії парафії великопісна духовна обнова відбулася в храмі Блаженного Василія Величковського в Ковелі

Понеділок, 19 квітня 2021, 10:58
Протягом 16-18 квітня, на завершення п’ятого тижня посту, до першої в історії парафії духовної обнови приступили вірні храму Священномученика Василія Величковського, що в Ковелі.

На запрошення адміністратора парафії о. Івана Дутки реколекційні науки провадив ієромонах Теодор Лев, ЧСВВ, з монастиря у Володимирі-Волинському. Отець-реколектант у проповідях розглядав різні аспекти духовного життя згідно з Божим задумом про наше спасіння, котрий пізнаємо через Святе Письмо. Головною ж темою духовних повчань був дар Божого прощення, який отримуємо у св. Сповіді. Під час реколекцій парафіяни мали нагоду придбати добру християнську літературу.

Найчисельніше вірні зібрались на духовну науку в неділю. Після Літургії о. Теодор подав усім завершальне благословення та окропив свяченою водою. Також було прочитано молитву на оздоровлення і всі парафіяни прийняли помазання святим єлеєм. На згадку про реколекції отець-реколектант роздав вірним пам’ятні образки. Як вияв вдячності за духовну обнову, о. Іван від імені всієї парафії подарував о. Теодору книгу про життя священномученика Василія Величковського, його ікону, реліквії та благословенний мощами єлей.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next