АКТУАЛЬНО

Перший чемпіонат з міні-футболу серед сиріт у Львові

Вівторок, 14 жовтня 2014, 14:11
У Львові стартує чемпіонат з міні-футболу “Копа” серед дітей з інтернатів.

15 жовтня 2014 року у Львові (початок о 15:00) відбудеться перший поєдинок учасників Чемпіонату. 17 жовтня, о 19:00, у перерві між таймами, відбудеться презентація кубка, під час якої учасники вийдуть на поле у своїй клубній формі і чисельна аудиторія вболівальників зможе їх привітати.

Водночас, організатор Чемпіонату – Центр опіки сиріт – висловлює щиру подяку за підтримку людям доброї волі: власнику магазину “Еліт спорт”, котрий передав дітям спортивну сумку для поїздок на матчі (ціна якої 1700 грн); п. Степану, який взяв на себе зобов’язання перевозити дітей з Журавно до Львова на матчі і назад.

Нагадаємо, для участі у чемпіонаті вже зареєструвалося 5 команд. Кожна команда складатиметься з 15 осіб, на матч заявлятиметься 9 гравців: 5 основних та 4 запасних. Перші матчі чемпіонату відбудеться 15 жовтня, і у них зустрінуться команди: “Авангард” (Журавно) – “Леви” (Новий Милятин) та “Сила” (Брюховичі) – “Форвард” (Винники).

Слід зазначити, що презентація самого Кубка чемпіонату з міні-футболу «Копа» відбудеться у перерві одного з найближчих матчів ФК “Шахтар” на Арені Львів в рамках ігор Прем’єр ліги України.

“Ми пройшли довгий шлях приготування до початку чемпіонату, адже команди учасники не є професійними клубами і їх учасникам часто бракувало простих та елементарних речей: форми, взуття, м’ячів, навики командної чи індивідуальної гри, здорового суперництва та чесної гри. З Божим благословенням та допомогою небайдужих людей зараз ми перебуваємо на порозі початку першого сезону чемпіонату з міні-футболу “Копа”. Учасниками команд є діти-сироти, діти що опинилися в скрутних життєвих обставинах, які проживають в інтернат них закладах. Участь у чемпіонаті це певний вишкіл, де діти зможуть проявити свої сильні сторони і працювати над слабкими, що буде їхньою найбільшою перемогою. Вважаю за приємний обов’язок подякувати за велику допомогу небайдужим людям, які долучилися до цієї справи” - керівник “Центру Опіки Сиріт” о. Роман Прокопець.

“Розпочинаємо нову справу, якою хочемо дати більше можливостей для діток з інтернатів. Все буде по справжньому: жеребкування, графіки ігор, професійні рефері під час матчів, перехідний Кубок, презентація команд на Арені Львів”, - керівник управління молоді, сім’ї та спорту м. Львова Володимир Шнайдер.

Учасниками чемпіонату з міні-футболу будуть діти з:

- “Авангард” – комунальний заклад обласного дитячого протитуберкульозного санаторію;
- ”Сила” – львівська спеціальна загальноосвітня шкрла-інтернат № 104;
- ”Леви” – Дитячий будинок “Добре серце”;
- ”Форвард” – Винниківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат;
- ”Мрія” – Навчально-Реабілітаційний центр “Мрія”.

Організатором чемпіонату є Центр опіки сиріт за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту м.Львова. Титульним партнером чемпіонату виступає ФК «Шахтар».

Медіа-Центр ЦОС

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next