АКТУАЛЬНО

Перший фестиваль семінарійних хорів «Ad fontes» відбувся у Львівській духовній семінарії Святого Духа

Понеділок, 18 листопада 2019, 17:28
У неділю, 17 листопада 2019 року, у Львівській духовній семінарії відбувся перший фестиваль семінарійних хорів «Ad fontes».

Назва фестивалю, з латини, перекладається «до джерел». Головним завданням організації та проведення цього заходу є прослава Господа у піснеспівах та висвітлення краси київського літургійного благочестя, що об’єднує Церкви Володимирового хрещення. Відтак, до стін Львівської духовної семінарії Святого Духа завітали хористи із дев’яти семінарій УГКЦ та ПЦУ. Присутні мали змогу насолоджуватися та духовно збагачуватися красою пісенної спадщини Церков Київської традиції.

Опісля останнього виступу, подячне слово сказав ректор ЛДС, о.д-р. Ігор Бойко. «Нехай ваша праця, ваш спів лунає на славу Божу, славу нашого народу. Щиро дякую всім за вашу присутність та вірю, що проведення цього фестивалю буде традиційним та доброю нагодою для того, щоб збиратися знов і знов» -  наголосив о. Ігор.

Наступного року фестиваль «Ad Fontes» проходитиме у Тернопільській вищій духовній семінарії імені патріарха Йосипа Сліпого УГКЦ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next