АКТУАЛЬНО

Перший гуманітарний вантаж був переданий для потреб в'язнів

Понеділок, 24 жовтня 2016, 12:54
У рамках Ювілейного року Божого милосердя Святіший Отець Франциск оголосив 6 листопада Днем Ювілею для в’язнів. 5-6 листопада 2016 року в пенітенціарних установах відбудуться духовно-молитовні зустрічі з ув’язненими за участю єпископів, капеланів, волонтерів, що проголошуватимуть Добру Вістку про Боже милосердя.

У підготовчий період у парафіяльних спільнотах УГКЦ проводяться збори гуманітарної допомоги: засобів особистої гігієни, теплого одягу, взуття, Святого Письма, приватних молитовників, натільних хрестиків, образків, вервичок. 

24 жовтня 2016 року за сприяння парафій Київської архиєпархії Святої Анни у Вишневому і Святого Василія Великого у Києві перший гуманітарний вантаж одягу був переданий до Київського слідчого ізолятора для потреб ув'язнених жінок. Триває збір предметів особистої гігієни, які незабаром будуть передані волонтерами для найбільш вразливих категорій в'язнів. Серед них: підлітки, жінки, особи, котрі перебувають у санчастинах, хворі й інваліди, особи без соціальних зв'язків.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next