АКТУАЛЬНО

Перший єпархіальний місійно-екологічний тиждень пройде на Стрийщині

Четвер, 02 жовтня 2014, 11:33
6-11 жовтня Бюро з питань екології Стрийської єпархії УГКЦ проводитиме перший єпархіальний місійно-екологічний тиждень. Місії відбуватимуться у кількох деканатах Стрийської єпархії: Стрийському, Добрянському, Жидачівському, Роздільському та Журавнівському.

Місійний день у кожному з цих деканатів проходитиме на деканальній парафії і включатиме в себе молитовну зустріч, екологічну катехизу, просвітницьку лекцію у місцевій школі та зустріч із представниками місцевої влади.

Мета екологічних місій – це оживлення парафій у спосіб подання нашим вірним християнського розуміння відповідальності за створений Богом світ та донесення науки Церкви щодо екологічної тематики.

В часі зустрічей вірні зможуть ознайомитися із діяльністю Бюро з питань екології УГКЦ і придбати екологічну літературу, яка допоможе застановитися над питанням особистої відповідальності за світ, в якому живемо, дари отримані від Творця, а також озброїтись інформацією про конкретні можливості заощадження енергії, тепла, води, а також багатьох інших діл милосердя стосовно природи у нашому повсякденному житті.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next