АКТУАЛЬНО

Перший в Україні урок «Тверезого життя» провели в івано-франківській школі

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 12:33
У понеділок, 9 жовтня, в СШ №1 м. Івано-Франківська провели перший в Україні урок "Тверезого життя". Такі уроки відбуватимуться в усіх школах міста в рамках виконання "Програми протидії вживанню алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми та формування навичок здорового способу життя на 2017-2020 роки", затвердженої рішенням Івано-Франківської міської ради у березні 2017 року.

«Ініціаторами уроків "Тверезого життя" стали проректор з навчально-виховної роботи Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького Олег Андрухів та голова Руху "За тверезість життя" Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ о. Ярослав Рохман спільно з представниками патрульної поліції та відомими спортсменами, які активно пропагують здоровий спосіб життя», ‒ інформує прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ з посиланням на інформаційне інтернет-видання Курс.

Організатори уроку демонстрували учням статистичні дані, пов'язані із рівнем споживання алкоголю в Україні, наслідки шкідливих звичок, переваги тверезого способу життя та навчали як бути успішним без вживання алкоголю.

Кожен учень отримав інформаційний буклет із дороговказом, як убезпечити себе від алкозалежності. 10 жовтня урок тверезості пройшов у івано-франківській ЗШ №2 .

 

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами прес-служби Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next