АКТУАЛЬНО

Перший в Україні церковний медичний заклад відзначив п`яту річницю

Вівторок, 18 вересня 2018, 12:53
17 вересня 2018 року перший в Україні церковний медичний заклад - Лікувально-діагностичний центр Святого Луки Івано-Франківської архиєпархії відсвяткував свою 5-ту річницю з часу заснування.

Протягом цього короткого часу центр Святого Луки вже зарекомендував себе як місце, де кожна людина, незалежно від соціального статусу, релігійного визнання тощо може відчути щиру приязнь і разом з тим отримати високопрофесійну та кваліфіковану медичну допомогу.

Наслідуючи Христа, Церква від початку свого існування усвідомлювала найголовніші поставлені перед нею завдання - проповідь Євангелія, служіння Літургії та звершення діл милосердя. Саме прагнення послужити ближнім було в основі ідеї відкриття першого в Україні церковного медичного закладу. А вже незабаром на Прикарпатті постане повноцінна клініка Святого Луки. У новому приміщенні передбачені лабораторія крові, магнітно-резонансна томографія; комп’ютерна томографія; флюорографія; кабінети лікарів-консультантів різних напрямків, дві операційні кімнати та двадцять п’ять палат для післяопераційного та стаціонарного обслуговування.

З нагоди свого свята у ЛДЦСЛ спеціалісти проводили безкоштовні прийоми, а також надавали послуги лабораторних досліджень протягом усього дня, розділяючи радість святкування з ближніми.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next