АКТУАЛЬНО

Першу екуменічну велопрощу проведуть із Зарваниці до Києва

Вівторок, 06 серпня 2013, 14:31
Від 10 до 19 серпня буде проведено першу екуменічну велопрощу із Зарваниці (від Зарваницької чудотворної ікони Богородиці) до Києва на освячення Патріаршого собору Воскресіння Христового та святкування 1025-річного ювілею Хрещення України-Русі, яке відбудеться 17-18 серпня.

Велопроща проходитиме під гаслом «Християнська молодь за здоровий спосіб життя, незалежність і свободу».

Взяти участь у заході запрошуються особи віком від 14 років.

Паломників супроводжуватимуть медики та працівники дорожньо-патрульної служби.

Прочани роздумуватмуть над кількома речами: зокрема, в молитві за залежних і поневолених - над практичним прикладом християнської молоді для заохочення до здорового способу життя, над спробою екуменічного єднання українських християн в унійній «дорозі до Бога».

Координатор велопрощі – Олександр Тіца.

За детальною інформацією звертайтеся за телефонами: 067 369 31 37, 066 901 32 58 – Олександр, 067 924 11 31 – о. Роман.Також інформацію про велопрощу можна почерпнути на інтернет-ресурсах http://proshcha.ugcc.org.ua/?cat=8, https://www.facebook.com/proshcha.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next